Katalin hercegnő Vilmos herceg felesége fogászat egészség szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton, Vilmos herceg újdonsült felesége milliókat költött, hogy az esküvőjére kifogástalan legyen a fogsora. Kate francia fogorvosa a legkorszerűbb technológiát vetette be, hogy a menyasszony makulátlanul nézzen ki az esküvői felvételeken.


AFP
AFP


"Dr. Fillion úgynevezett mikroforgatásokat végzett Kate hercegnő fogain, hogy megmaradjon a fogsor természetes hatása, és ne nézzen úgy ki, mint a hollywoodi sztárok természetellenesen villogó műfogsora" - mondta dr. Bernard Touati, Fillion munkatársa és közeli barátja. "Kate hercegnő fogai teljesen rendezettek, tökéletesen egy sorban állnak, de egy kis elforgatással sokkal természetesebb hatást és egészségesebb kinézetet lehet elérni" - nyilatkozta dr. Touati a The Times újságírójának.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!







Kate Middleton túl sovány, hogy teherbe essenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110711-kate-middleton-tul-sovany-hogy-teherbe-essen.htmlSzenzáció! Potom pénzért juthatsz hozzá Kate Middleton esküvői ruhájához!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110510-szenzacio-pontom-penzert-juthatsz-hozza-kate-middleton-eskuvoi-ruhajahoz-.htmlEttől a parfümtől illatozott Kate Middleton az esküvőnhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-ime-a-parfum-melyet-katalin-hercegno-viselt-az-eskuvon.htmlÉletveszélyes módszerrel fogyott le Kate Middleton?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110503-eletveszelyes-modszerrel-fogyott-le-kate-middleton.htmlÍme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.htmlÍgy lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlEbben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.htmlKate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.