Majdnem belehalt a fogyókúrázásba: 120 kilóról 44-re fogyott Alice

kövér anorexia fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alice Vinall 120 kilóról fogyott le mindössze 44 kilóra, miután az orvosok figyelmeztették a túlsúly egészségügyi kockázataival kapcsolatban. A rehabilitációs kezelés után Alice újra elérte a normális súlyát, jelenleg 70 kiló.
"Korábban majdnem meghaltam a túlsúlyom miatt, aztán pedig a kóros soványságom miatt kerültem életveszélyes állapotba. Kész csoda, hogy életben maradtam""Azt szeretném megmutatni az embereknek, hogy a túl nagy súlyveszteség milyen veszélyes tud lenni. Az anorexia valóban életveszélyes betegség."


Northfoto
Northfoto

Kattints a képre és nézd meg Kirstie Alley hihetetlen fogyását is!


Alice-re észrevétlenül szaladtak fel a kilók, soha nem foglalkozott a testsúlyával, gyakran járt gyorséttermekbe a barátaival és rengeteg cukros, alkoholos italt ivott. A lány 18 éves kora körül kezdett el hízni, és 21 éves korára már csaknem 120 kilót nyomott. Ekkor az orvosa azt tanácsolta neki, hogy jobban tenné, ha lefogyna egy kicsit, hogy elkerülje az esetleges szívbetegséget és a diabéteszt. Alice ekkor szembesült a ténnyel, hogy az egészsége forog kockán és nagyon megrémült.

Ezért Alice azonnal csatlakozott az egyik helyi fogyókúrás csoporthoz és szigorú diétázásba kezdett. Az egészségtelen, zsíros ételek és cukros üdítők helyett Alice sovány csirkehúst és salátákat kezdett enni. A fogyókúra első hetének végére a lány több mint 3 kilótól szabadult meg. A kezdeti sikereken felbuzdulva Alice elhatározta, hogy továbbra is nagyon komolyan fogja venni a diétát. Röviddel ezután már csak napi egy szelet kenyeret és egy adag csökkentett kalóriatartalmú készételt vett magához.

Szólj bele! Anális örömök és bánatok





Northfoto
Northfoto

Alice újra egészségesen

"Mivel gyakorlatilag alig ettem, folyton fáradtnak és kimerültnek éreztem magam. Már a munkámat is alig tudtam elvégezni, mégis képes voltam minden nap másfél órákat a futópadon tölteni, csakhogy még néhány dekától megszabaduljak" - emlékezett vissza Alice. "A nagy súlycsökkenés következtében egy idő után a menstruációm is abbamaradt, és a szüleim is komolyan aggódni kezdtek az állapotom miatt."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! VV - A villalakók véresre verték egymást! Kattints a galériáért!


Kevesebbet nyom az anorexiás anya, mint 7 éves kislányahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111109-kevesebbet-nyom-az-anorexias-anya-mint-7-eves-kislanya.htmlVolt, amikor 40 kiló sem volt - 33 éves korára öregasszonynak néz ki az anorexiából gyógyult lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-tulelte-az-anorexiat-de-soha-nem-elhet-mar-teljes-eletet.htmlAz anyák miatt lesznek anorexiásak a lányok?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110418-az-anyak-miatt-lesznek-anorexiasak-a-lanyok.htmlEgy újabb civilizációs betegség: a fordított anorexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101027-uj-betegseg-szedi-aldozatait-a-forditott-anorexia.htmlAnorexia tízéves gyereknél: nem a modellek, hanem a szülők a hibásakhttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/dieta/20101009-anorexia-tizevesen-nem-a-modellek-hanem-a-szulok-a-hibasak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.