Dr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkal

ondó termékenység mesterséges megtermékenyítés Czeizel Endre petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a 20. század első felében is kizárólag a nőket hibáztatták abban az esetben, ha egy házaspárnak nem született gyermeke. Akkor még nem tudhatták, hogy a férfiak 10 százaléka eleve rossz minőségű ondóval rendelkezik, ami még nem is volna kezelhetetlen probléma a modern orvostudomány számára, ha a férfiak ondómennyisége nem csökkent volna több mint 50 százalékkal. Dr. Czeizel Endre, a Videoklinika szakértője arról beszél, hogyan történhetett az, hogy ilyen drasztikusan romlott a magyar férfiak nemzőképessége.


Veszélyben a férfiak spermája!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110131-veszelyben-a-ferfiak-spermaja.htmlMegöli a spermákat - Ultrahang, mint férfi fogamzásgátlóhttp://www.life.hu//lifenews/gyogyulj/20101107-az-ultrahang-mint-spermaolo-ferfi-fogamzasgatlo.htmlA laptophasználat károsítja a férfiak spermáithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101203-a-laptophasznalat-karositja-a-ferfiak-spermait.html5+1 dolog, ami erősen befolyásolja a nők termékenységéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111003-5-dolog-ami-erosen-befolyasolja-a-nok-termekenyseget.htmlTermékenység-gyilkosok: 10 dolog, ami megöli a spermákat!http://www.life.hu/gyogyulj/20110323-termekenyseggyilkos-tiz-dolog-ami-megoli-a-spermakat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.