ásványvíz genetikus anyagcsere terhesség jódhiány okos Czeizel Endre magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú tény, de a magyar lakosságról elmondható, hogy általánosságban kisfokú jódhiánnyal küzd. Persze a jód a sófogyasztással pótolható, de mit tegyenek a várandós anyukák, akiknek nem véletlenül javasolják a szakemberek, hogy tartózkodjanak a só bevitelétől? Hiszen valamit mégis tenniük kell, ha nem szeretnék, hogy éppen a túl kevés jód miatt babáik agyfejlődése esetleg kárt szenvedjen. Dr. Czeizel Endre, a Videoklinika.hu szakértője elmagyarázta, miért fontos a megfelelő jódbevitel, és mit tehetnek a várandós kismamák, hogy egészséges magzatuk szülessen.

Tipp! 60 éve a trónon, ritkán látott képek a brit uralkodóról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Herpesz a nemi szerven - Ne hidd, hogy a hűtlenség jele!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-herpesz-a-nemiszerven-ne-hidd-hogy-a-hutlenseg-jele.htmlDr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőkethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120126-dr-czeizel-a-felgyorsult-fejlodes-igy-valtoztatta-meg-a-noket.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.html2011 legizgalmasabb orvosi híre: megszületett az első baba 3 szülőtőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-ceizel-endre-megszuletett-az-elso-baba-3-szulotol.html42 kg-ot fogyott Dorottya - A titok egy pohár vízhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111107-42-kgot-fogyott-dorottya-a-titok-egy-pohar-viz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.