Telekom Vivicittá futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futók ezrei köszöntik a tavaszt. Április 1-jén a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hét különböző táv rajtjához várja a futókat a Margitszigetre.

A tavaly debütált félmaratoni távra az előző év azonos időszakához képest 50 százalékkal többen, már 1500-an, a klasszikus 12 kilométeres Vivicittára 20 százalékkal többen, már 1000-en adták le nevezésüket. A tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményének célja, a sportolásra ösztönzés mellett, hogy ráébressze a résztvevőket gyönyörű, de zsúfolt fővárosunk értékeire.

A 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson bárki megtalálhatja azt a távot, amelynek keretében Budapest legszebb részein futhat. Az 1 kilométeres Családi Futáson együtt állhatnak rajthoz gyerekek, szülők, nagyszülők. A kezdők, a kisebbek és az idősebbek választhatják a Minicittát (3,2 km), vagy a Gyaloglást (3,2 km) is. A hagyományos Vivicittá (12 km) és a Midicittá (6,2 km) a gyakorlottabbakat várja.

A tavaly debütált Telekom Vivicittá Félmaraton lehetőséget nyújt, hogy a résztvevők tavasszal is fussanak a klasszikus távon a fővárosban. "Büszkék vagyunk rá, hogy már tizenhetedik alkalommal állunk névadó szponzorként a nemzetközi méreteket öltő és igazi családi eseménnyé váló tömegsport rendezvény mellé" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. "Évek óta én is részt veszek a Telekom Vivicittán, idén ráadásul a családommal együtt futunk, feleségemmel és három gyermekemmel beneveztünk a 12 kilométeres távra. Örömünkre szolgál, hogy a városvédő futások résztvevőinek száma évről évre nő, tavaly részvételi rekord született, hiszen több mint 38.000-en futottak Budapesten és a vidéki helyszíneken. Köszönhető volt ez a T-Home "Nagy Futópárbaj" kampányának is, amely az Év sportolója 2011. versenyben, a közönség szavazatai alapján elnyerte az "Év sportkampánya" címet."

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás idei két vidéki helyszíne Pécs (április 14.) és Szolnok (április 15.) lesz.

Bővebb információ: www.futanet.hu

Balesetet szenvedett Terry Black Danikájahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120319-sulyos-baleset-erte-terry-black-danikajat.htmlÍgy tartsd a súlyod! Tippek a jojó-effektus elkerülésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120319-igy-tartsd-a-sulyod-tippek-a-jojoeffektus-elkerulesere.htmlÁldozatokat kell hoznia a gyógyulásért a népszerű magyar színésznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120319-aldozatokat-kell-hoznia-a-gyogyulasert-a-nepszeru-magyar-szinesznek-kern.htmlÍnycsiklandozó receptek - Ezekkel fogtok jóízűen fogyni!http://www.life.hu/gyogyulj/20120319-ez-zsir-inycsiklandozo-receptek-fogyokurahoz-ezekkel-fogtok-joizuen-fogyni.htmlHalálért könyörög a férfihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120314-a-halal-jogaert-konyorog-a-birosagon-tony-nicklinson.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.