A hét legsúlyosabb nemi betegség

HPV szifilisz hepatitis nemi betegség gonorrhoea AIDS HIV chlamydia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális élet megkérdőjelezhetetlen vonzereje mellett sajnos számos komoly kockázatot is rejthet magában - némelyik akár halálos következménnyel is járhat. Dr. Tisza Tímea bőr- és nemigyógyász a Videoklinika.hu adásában ismertette, mi az a hét legsúlyosabb betegség, amelyek a nemi örömöt könnyedén bánattá változtathatják.

Szexualitás lejtmenetben: a csökkent nemi vágy leggyakoribb okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-szexualitas-lejtmenetben-a-csokkent-nemi-vagy-leggyakoribb-okai.htmlHerpesz a nemi szerven - Ne hidd, hogy a hűtlenség jele!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-herpesz-a-nemiszerven-ne-hidd-hogy-a-hutlenseg-jele.htmlAz 5 leggyakoribb, csókkal terjedő nemi betegség (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-az-5-leggyakoribb-csokkal-terjedo-nemi-betegseg.htmlNemi szerv nélkül született babákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-nemi-szerv-nelkul-szuletett-babak.htmlNem jó a szex? Nemi betegséget kaphatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-buntudat-rossz-parkapcsolat-a-nemi-betegseg-lelki-okai.htmlEz az, amitől finomabb íze lesz a női nemi szervnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110407-amitol-jobb-ize-lesz-a-noi-nemi-szervnek.htmlFelgyorsult nemi érés - Miért kezdenek 9 éves korban menstruálni a kislányok?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110322-felgyorsult-nemi-eres-korai-menstruacio.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.