Buday Péter egészséges életmód Ez Zsír! Janicsák Veca fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter után Janicsák Veca is csatlakozott az Ez zsír! programhoz. Péter motivációi egyértelműek: fogyni akar. De mit akarhat a karcsú Veca?

Tudjuk, hogy már alig bírtok magatokkal, de még várni kell egy kicsit, hogy elétek táruljon az Ez zsír! program lényege: maga az alkalmazás, ami megtervezi jövendőbeli egészséges életetek minden fontos mozzanatát. Április 18-án azonban már be lehet lépni az oldalra, és nekiállni az adatok megadásának.

Így fogyaszt majd az Ez zsír! program

A program az általatok megadott magasság és testsúly alapján kiszámolja az alapanyagcseréteket, és ha bejelölitek, hogy hetente 30, 60 vagy 90 dkg-ot szeretnétek fogyni, akkor azt is kiszámolja, hogy ehhez napi hány kalóriát fogyaszthattok. Mindennek ez az alapja!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A másik fontos dolog, hogy étrendet válasszatok! Összesen 6 étrend lesz majd: az általánoson kívül lesz kismama, kamasz, menedzser, cukorbeteg és Buday étrend. Az utóbbi kizárólag finom Buday Péter receptekből fog állni, amivel a nem épp karcsúságáról híres sztárszakácsunk is fogyni fog.

Mindezek alapján egy hónapra előre össze tudjuk nektek állítani a menütöket, és ingyenes mozgásvideókat is ajánlunk. Ha bármilyen ételt vagy mozgást ki akartok cserélni a napirendetekben, akkor azt bátran megtehetitek, hiszen adatbázisunkban számtalan étel és mozgás szerepel majd kalóriaszámokkal. Sőt, tudnotok kell róla, hogy a futáson, teniszen és úszáson kívül kiszámolhatjátok még azt is, hogy fél óra mosogatás, egyórás porszívózás és kétórás szenvedélyes szex alatt hány kalóriát égetett el a szervezetetek.

A program eddig majdnem 50 000 ember tetszését nyerte el, akik összesen közel 800 ezer kilogrammtól szeretnének megszabadulni. Csatlakozni sosem késő!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Miért tart velünk Janicsák Veca, ha egyébként is karcsú?

Az Ez zsír! több mint egy egyszerű fogyókúrás program. Egy olyan egészséges életmódot tudsz velünk kialakítani, ami hosszú távon tarható, egészséges, és mozgással teli! Pontosan ezért csatlakozott hozzánk a karcsú Janicsák Veca is, aki fogyni ugyan nem kíván, de az egészséges, mozgással teli élet elkötelezett híve.

"Azért örülök ennek a programnak, mert egészséges életmódra sarkall, amit én is próbálok tenni a környezetemmel. Anyukámnak is mindig mondom, hogy ne egyen olyan sok zsíros ételt, és igyon sok vizet" - meséli Veca, amikor az Ez zsír!-hoz való csatlakozásáról kérdezzük. "Az egészségnek kell a legfontosabb dolognak lennie az életünkben, hiszen az segít hozzá ahhoz, hogy öregkorunkig vidáman terelgessük a szeretteinket, a kutyánkat, lovunkat..." Vecán meg is látszik az egészség, hisz folyton kicsattanó a jókedve, és sugárzik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nem is csoda, hiszen sokat tesz a jó közérzete érdekében: lovagol, fut, kirándul, gimis korában röplabdázott, és azt is bevallja csendesen, hogy néha konditerembe is jár, bár jobban kedveli a szabadban végezhető sportokat. 13 éves kora óta lovagol rendszeresen, és egy éve van saját lova is, akit Sonador (szonyador), azaz Álmodozó névre kereszteltek. "A lovaglás nagyon jó alakformáló, az összes lovasnak nagyon formás feneke és lába van, mert jó erősen kell tartani a lovat."

A futást is a természetben végzi szívesen, és azt se "állattalanul", hiszen németjuhász kutyája diktálja a tempót. Szükség is lehet egy őrzővédőre, hiszen Vecának általában éjszaka szottyan kedve egy kis futásra. "Nem szeretek napközben mozogni. Szerencsére egy kakukk vagyok, és nagyon korán kelek. Már 6-7-kor talpon vagyok, így akkor is van időm mozogni. De sokszor van, hogy éjszaka jön meg a kedvem, és akkor irány a közeli erdő!"

A nagyon fiatal énekesnőről (22 éves) sokszor cikkezik, hogy jojózó típus, ám ez nem igaz rá: "Mindig is ilyen voltam, soha nem híztam meg. A sport az látszik rajtam, tónusosabb, izmosabb vagyok, amikor rendszeresen mozgok, és jobban is érzem magam."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Veca az étkezésre is odafigyel. Újévi fogadalma nem más volt, minthogy soha többé nem eszik "junk food"-ot, azaz gyorskaját. "Egy éve szoktam rá arra, hogy előre főzök magamnak, bedobozolom, és azt eszem napközben. Így el tudom kerülni, hogy azt egyem, ami szembejön az utcán."

Ez zsír! nagykövetünk kedvenc étele a káposzta: "Szerencsés vagyok, mert imádom a zöldségeket, még a kelbimbót is, ezért nem is eszem mindennap húst. És rengeteg vizet iszom, amitől szép lesz a bőröm! Ha pedig egy hosszú nap után este hazaérek, és éhes vagyok, akkor eszem egy almát vagy egy banánt, hiszen az éhségérzetet az is elűzi."


NÉZZÉTEK MEG A VECA ÉS BUDAY PÉTER FOTÓZÁSÁRÓL KÉSZÜLT VIDEÓT!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LPoXPKt47K2V2ggw


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.