életmentés Dustin Hoffman hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dustin Hoffman mentette meg egy kocogó életét. A férfi szívrohamot kapott futás közben, a sztár pedig jókor volt jó helyen.

A 27 éves ügyvéd, Sam Dempster egyik reggel a londoni Hyde parkban kocogott, amikor szorítani kezdett a mellkasa, majd a földre rogyott, és elvesztette az eszméletét. Épp arra sétált a kétszeres Oscar-díjas filmsztár, aki a közelben lakik. A történtek láttán rögtön tárcsázta a mentőket, és az érkezésükig a fiatal férfi mellett maradt. "Dustint teljesen lenyűgözte, ahogy megmentettük a férfi életét. Amikor bevittük a kocsiba a sérültet, Dustin ennyit mondott: 'Nagyszerű munka volt, srácok' - vallotta az egyik mentős.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dempster azóta már sokkal jobban van, életmentő szívműtétet hajtottak végre rajta. "Nem emlékszem, pontosan mi is történt. A mentősök azt mondták, Dustin Hoffman mentette meg az életemet. Ez egyszerűen hihetetlen. Szeretném neki teljes szívemből megköszönni azt, amit tett" - vallotta az új életet kapott férfi.

Tipp! Szoknyában parádéztak az énekes fiúk. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






A napi 8 liter kóla okozhatta egy 30 éves nő haláláthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120507-a-napi-8-liter-kola-okozhatta-egy-30-eves-no.htmlImpotenciát okozhat az egykori megasztáros kezelésehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120504-veszelyes-az-egykori-megasztaros-kezelese.htmlÍgy őrizd meg az egészséged a Hold segítségével! Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-igy-orizd-az-egeszseged-a-hold-segitsegevel-mitosz-vagy-valosag.htmlVigyázz! Ezért tilos a bolti gyümölcsjoghurt a babaétrendbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-vigyazz-ezert-tilos-a-bolti-gyumolcsjoghurt-a-babaetrendben.htmlSzíven keresztül etetik a fiatal lánythttp://www.life.hu/gyogyulj/20120504-sziven-keresztul-etetik-a-fiatal-lanyt.htmlA gyógyteák is kórházba juttathatnak - így használd őket helyesen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-a-gyogyteak-is-korhazba-juttathatnak-igy-hasznald-oket-helyesen.htmlÍgy győzte le a Király család a rákothttp://www.life.hu/gyogyulj/20120502-igy-gyozte-le-a-kiraly-csalad-a-rakot.htmlÚjra kellett tanulnia beszélni és járni a megasztáros fiatalnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120502-talan-attila-ujra-kellett-tanulnia-beszelni-es-irni-a-megasztaros.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.