Tanuld meg! Így kell újraéleszteni a kihunyt szexuális vágyat

párkapcsolat vágy vonzalom szexológus szexuális kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú kapcsolat több buktatóval is járhat. Az egyik a megszokott, vagy más szóval unalmas szexuális élet. A vonzódás azonban újraéleszthető - ahogy az a Videoklinika.hu adásából kiderül.


Így formáld a tested, hogy kívánatos legyél!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120521-igy-formald-a-tested-hogy-kivanatos-legyel.htmlDr. Héczey: "Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a chipstől hízol el"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-dr-heczey-tevedsz-ha-azt-hiszed-hogy-a-chipstol-hizol.htmlDr. Csernus Imre: Videojáték-függés felnőttkorbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-videojatek-fugges-felnott-korban.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.htmlVeszélyes elhízás: Ugyanúgy tönkreteszi a májat, mint az ital!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120510-veszelyes-elhizas-ugyanugy-tonkreteszi-a-majat-mint-az-ital.htmlAkik korábban meg sem születhettek - csecsemők 450 grammalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120510-akik-korabban-meg-sem-szulethettek-csecsemok-450-grammal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.