Elképesztő videó: 180 fokban elfordítja a fejét Alexander

érdekesség videó LifeNight nyak fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül hajlékony az az orosz pincérfiú, aki 180 fokban képes felfordítani a fejét és hátranézni. Orvosai, akik megvizsgálták és elemezték röntgenfelvételeit, csupán szokatlan hajlékonysággal és rugalmassággal tudták magyarázni a különleges, veleszületett képességet.

Ezt a fajta hajlékonyságot lehetetlen tanulás és gyakorlás útján elsajátítani, és nem is érdemes megpróbálni, mert ha valaki nem rendelkezik olyan csontozattal, mint Alexander, könnyen kitörheti a nyakát. A fiatalember számára azonban ez egy teljesen természetes dolog, adottsága révén pedig nem is érez fájdalmat közben.

Nem tud enni adni a gyerekeinek - Pornózik és vetkőzik a tizennégy gyermekes családanyahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120703-pornozik-es-vetkozik-a-tizennegy-gyermekes-anya.htmlHátborzongató: állati hangokon szólal meg Mel, az új-zélandi lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120629-hatborzongato-allati-hangokon-szolal-meg-mel-az-ujzelandi-lany.htmlCuki videó: Hapcizó pandabébi ráijeszt a mamájárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120629-cuki-video-hapcizo-pandabebi-raijeszt-a-mamajara.htmlTéged is átvertek? Így néznek ki a sztárok a valóságban!http://www.life.hu/legytrendi/20120629-teged-is-atvertek-igy-neznek-ki-a-sztarok-a-valosagban.htmlKerekes Vica forró szexjelenetben mutogatja bájait (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120628-kerekes-vica-forro-szexjelenetben-mutogatja-bajait.htmlSokkoló videó Mariáról, Mexikó vámpírnőjérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-sokkolo-video-mariarol-mexiko-vampirnojerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.