kétfejűség Születés kisbaba császármetszés különleges esemény India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy kisfiú született két fejjel egy magánkórházban, Indiában. Az újszülött természetesen császármetszéssel jött a világra.

Korábban azért döntöttek az orvosok a császármetszés mellett, mert az anyának nagyon magas volt a vérnyomása, és amikor kiemelték a babát, alaposan megdöbbentek a látványtól. A picinek ugyanis egyetlen testen két nyakon két feje volt - olvasható a Borson. Dr. Rajendra Bansal neonatológus szerint a több mint 3 kilós kicsi teljesen egészséges.

Az indiai magánklinika orvosai szerint ha a baba túléli az első 24 órát, akkor egy nagyobb intézménybe szállítják át a további kezelésekre.Tíz éve már született ezen a helyen egy kétfejű baba, de ő életét vesztette. Most a kórházban nagy a szervezkedés, hogy minden fennakadás nélkül és a lehető leggyorsabban kerüljön át a pici a Guru Nanak Ajurvedikus Kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.