"Élőlényt látok a szememben" - Lehetséges ez?

videó folt Szemészet videóklinika szem élőlény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mi az, amit  látok a szememben, ami olyan, mint egy élőlény, amelynek gerince van? Lehetséges, hogy van ott valami, ami nem odavaló?" Dr. Őri Zsolt szemész a szemünkben úszkáló foltok kialakulásáról beszélt, amely még magzatkorunkban jöttek létre. Azonban ha hirtelen megjelennek újabb homályos foltok, akkor azonnal szemorvoshoz kell fordulni.

Látványos videó: Így néz ki a lézeres szemműtéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-latvanyos-video-igy-nez-ki-a-lezeres-szemmutet.html20 másodperc alatt kék szemed lesz egy új műtéti eljárássalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111104-20-masodperc-alatt-kek-szemed-egy-uj-muteti-eljarassal.htmlTeljesen új személyiséggel tért vissza a kómából egy hatéves lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120710-teljesen-uj-szemelyiseggel-tert-vissza-a-komabol-egy-hateves-lany.html"Hogy lehet az, hogy az én erős, tévésztár férjem a szemeim előtt sorvadt el?"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-andy-whitfield-ozvegye-elmeselte-hogyan-elte-at-rakos-beteg-ferje.htmlSzemek nélkül született egy kisfiú - mégis képes érzékelni a fénythttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120608-szemek-nelkul-szuletett-egy-kisfiu-megis-kepes-erzekelni-a.htmlHolisztikus szemlélet: A vágyak feladása szerepet játszik a betegségek kialakulásábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-holisztikus-szemlelet-a-vagyak-feladasa-szerepet-jatszik-a-betegsegek-kialakulasaban.html"Az emberek személyiségéhez főzök lekvárokat" - Így gyógyul Bálint daganatos betegségébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120202-az-emberek-szemelyisegehez-fozok-levarokat-igy-gyogyul-balint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.