Életveszélyben volt Korda György - súlyos fájdalmakkal kellett a kórházba szállítani

Korda György gyomorpanaszok életveszély fájdalom kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György jól ráijesztett az ő imádott Klárikájára. Az egyik vidéki fellépésük után bajok kezdődtek, a táncdalénekesnek olyan erős gyomorfájdalmai lettek, hogy kórházba kellett vinni. Kiderült, hogy epehólyag-gyulladása van, életveszélyben volt és azonnal műteni kell. Könnyeivel küszködve mesélt Korda György élete első műtétjéről az Aktívnak.

Nyolcadszor is apa lett a 61 éves színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stellan-skarsgard-sved-szinesz-61-evesen-nyolcadszor-is-apa-lett.htmlÖmlött a vér Németh Lajos kezébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120828-megharapta-kutyaja-nemeth-lajost-a-tv2-meteorologusat-akinek-omlott-a.htmlPierre Cardin divattervező Velencében pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120828-pierre-cardin-divattervezo-velenceben-pozol.htmlLetartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.htmlMeghalt Sylvester Stallone húgahttp://www.life.hu/legykepben/20120828-meghalt-sylvester-stallone-akciosztar-huga-toniann-filiti.htmlNegyvenéves lett a bájos szőkeséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120827-negyveneves-lett-a-bajos-szokeseg-gwyneth-paltrow.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.