Gyógyvarázs: "21. hétben jártunk, mikor kiderült, hogy hiányzik a kislányunk bal alkarja"

egészségügy támogatás gyógyvarázs pályázat alapítvány gyermekegészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A K&H Csoport egyik partnere, a Gravoform Kft. felajánlásnak köszönhetően a Gézengúz Alapítvány részesült több mint 530.000 Ft értékű eszköztámogatásban, amelyet az Alapítvány óbudai központjában adtak át.

"A Gézengúz Alapítványt 22 évvel ezelőtt alapítottam egy olyan egészségügyi rendszerben fellépő hiány betöltésére, ami nagy mértékben a jelen pillanatban jelen pillanatban is fennáll" - mondta Dr. Schultheisz Judit, a Gézengúz Alapítvány orvosigazgatója a Life.hu riporterének, aki megszólaltatta a kis "gézengúzok" anyukáit is, akik terápiára hordják a kicsiket az alapítványhoz.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CYAuQQQiHMB6UVCM
Gyógyvarázs: "gézengúzok" gyógyulhatnak a Gravoform jóvoltábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-gyogyvarazs-program-a-gezenguz-alapitvany-nyerte-meg-a-kh-palyazatat.htmlGyógyvarázs - Barabás Évi: "Ezekre az eszközökre óriási szükség van"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120710-gyogyvarazs-barabas-evi-ezekre-az-eszkozokre-oriasi-szukseg-van.htmlRekordszámú pályázó a Gyógyvarázs program 2012-es pályázatánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120704-rekordszamu-palyazo-a-gyogyvarazs-program-2012es-palyazatan.htmlGyógyvarázs: Könyvekkel és játékkal gyorsabb a gyógyuláshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120524-gyogyvarazs-konyvekkel-es-jatekkal-gyorsabb-a-gyogyulas.htmlGyógyvarázs: Szegedre látogattak az meseolvasó kisdoktorokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120511-gyogyvarazs-szegedre-latogattak-az-meseolvaso-kisdoktorok.htmlKilencedik éve támogatja a gyermekegészségügyet a Gyógyvarázs programhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120322-kilencedik-eve-tamogatja-a-gyermekegeszsegugyet-a-gyogyvarazs-program.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.