Micsoda reklám! Emberi testrészeket árulnak egy hentesboltban Londonban

hentes állat hús horror fiatalok videójáték marketing bolt reklám zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy horror videojáték hatodik része promóciós kampányának részeként egy "emberi testrészeket" forgalmazó hentesboltot nyitottak Londonban. Valójában természetesen nem igazi emberhúsról, hanem csak leszakadt emberi karokat és lábakat formázó nyers állati húsról van szó.  

A fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő videojátékában hemzsegnek a zombik és a hasonló szörnyetegek. A véres játék kiadója ezért úgy döntött, hogy az októberben megjelenő új termékük reklámkampányának részeként egy valódi hús- és hentesáru üzletet nyit a londoni Smithfield piac területén, derült ki a Huffington Post beszámolójából.

Northfoto
Northfoto

A Capcom húsboltjában azonban csöppet sem nevezhető hétköznapinak a kínálat: a hentesek itt véres emberi testrészeknek látszó húskészítményeket árusítnak, melyek valójában nyers állati húsból vannak gondosan megformázva. A végeredmény azonban döbbenetes: a termékek teljesen valósághűek és megszólalásig hasonlítanak a leszakadt emberi végtagokra.

Akinek van gusztusa végignézni: ITT láthatja a húsbolt teljes kínálatát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.