Eltávolítják a híres színésznő egészséges melleit

2012.10.11. 21:23
Michelle Heaton nagyon fél a ráktól, emiatt aláveti magát egy mindkét mellét és petefészkét eltávolító műtétnek.

A színésznő nyáron tudta meg, hogy rendelkezik egy olyan génnel (BRCA2), amely miatt sokkal nagyobb az esélye (80%), hogy melleit rosszindulatú daganatos betegség támadja meg, mint az átlagnak. Az orvosok emiatt azt javasolták Michelle-nek, hogy a petefészkét és a melleit is távolítsák el - olvasható a Stop.hu-n.

AFP

A fiatal, mindössze 33 éves színésznő nagyon félt a beavatkozástól, végül mégis úgy döntött, hogy aláveti magát a műtétnek. "Tényleg nincs más választásom. Azért teszem, hogy megmentse az életemet. Nem akarok úgy élni, hogy arra várok, mikor csap le a rák. Jobban félek, mint eddig bármikor. Nem akarok fiatalon meghalni" - panaszolta az OK! magazinnak a kétségbeesett színésznő.

Christina Hendricks hegyes melleire vágynak a brit nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121009-a-mad-men-reklamorultek-cimu-tevesorozat-sztarja-christina-hendricks.html Mitől nőtt meg Tom Cruise melle?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-ferfiak-nagy-mellekkel-noi-hormon-okozza-a-mellnovekedest.html Egyenként több mint 38 kilósak az óriásmellű nő kebleihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120718-a-vilag-legnagyobb-termeszetes-mellei-egyenkent-38-kilosak.html Önbizalomhiányt okozhat a tinilányoknak a nagy mellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-onbizalomhianyt-okozhat-a-tinilanyoknak-a-nagy-mell.html Olivia megnyerte a szépségversenyt - majd lemondta a mellnagyobbító műtétethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-olivia-megnyerte-a-szepsegversenyt-majd-lemondta-a-mellnagyobbito-mutetet.html


 

rosszindulatú daganatgenetikaműtétmellrákszínésznő