Rejtélyes betegség akadályozza Orbán Viktor fiának karrierjét

betegség futball focista miniszterelnök gyulladás Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok egyelőre nem tudják, mi okozza azt a gyulladást, amelytől Orbán Viktor miniszterelnök fia szenved - írja a BorsOnline.

A 20 éves Orbán Gáspár a Videoton NB II-es csapatában játszik és egyre több lehetőséget kapott a klubtól, hogy megcsillogtassa tehetségét. Sajnos a fiatalembert több dolog is akadályozza sportkarrierje építésében - tudta meg a bulvárlap. Korábban sérüléssel bajlódott, most viszont egy rejtélyes betegség ütötte fel nála a fejét.
"Gáspár nagyon balszerencsés, hiszen ebben az idényben egyik gondja jön a másik után, az utóbbi időben edzésre sem tudott járni emiatt. Gyulladás van a szervezetében, de hogy ezt pontosan mi okozza, arról nincs tudomásom. A hozzáállásával egyébként semmi probléma, igazi csapatember, így amikor teheti, betegen is ott van a meccseinken, csak sajnos játszani nem tud egyelőre. Mindenesetre nagyon várom őt vissza, hiszen ügyes középpályás, aki a megfelelő agresszivitással próbál labdát szerezni, és a támadásokba is besegít" - magyarázta a Puskás Akadémia edzője, Benczés Miklós a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.