Megvakulhat a Szomszédok színésznője - Egyre rosszabb állapotban van

betegség szembetegség ízületi gyulladás egészségi állapot Némedi Mari vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némedi Mari szeme egyre rosszabb állapotban van, egyenesen "katasztrofális" - idézi a 61 éves színésznőt a Stop.hu. Egyik szemorvosa szerint ha nem változtat, meg fog vakulni.

"A szemem katasztrofális! Az egyik szemorvosom azt mondta: maga meg fog vakulni, ha nem változtat, és nem kezeli szorgalmasan a szemét" - idézi a 61 éves Némedi Marit a Stop.hu. A Szomszédok sorozat egykori színésznője néhány hónapja olyan borzalmas állapotba került, hogy rohammentő vitte a kórházba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A színésznőnek sajnos nem csak a szeme gyenge. "Olyan ízületes vagyok, hogy nem tudok egy krumplit rendesen megpucolni, vagy kitekerni egy üveg kupakját. Az orvosom szerint egy kiló kenyeret sem emelhetek, ehhez képest állandóan cipelek. Szinte folyamatosan szédülök, magas a vérnyomásom, reggelente alig tudom magam 'összerakni', mert szinte nem élek. Ezen kívül a lábam, a belső szerveim mind javításra szorulnak, most kiderítették, hogy még a cukrom is magas! Az orvosom szerint nem idegeskedhetek, és többször, többet kellene pihennem" - nyilatkozta a színésznő, aki elárulta azt is, pontosan tudja, miért került ilyen rossz állapotba. "Ez a sok baj tett ilyen beteggé, amit a gonosz emberek okoztak, de mindenki visszakapja az élettől..." - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.