Furcsa szerelmespár: ellenkező neműnek születtek

műtét szerelmesek gyermekkor transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai tizenéves szerelmespár mindkét tagja eredetileg ellenkező neműnek született. Mindkét fiatal szülei eleinte nagyon nehezen dolgozták fel és fogadták el a gyerekeik szokatlan helyzetét, de mára teljes vállszélességgel kiállnak a fiatal pár mellett.

A most 18 éves Katie Hill élete első tizenöt évét fiúként töltötte, Luke volt a neve és egy haditengerészetnél szolgáló ezredes beilleszkedési problémákkal küzdő gyermeke volt. A csinos lány barátja, Arin Andrews pedig lányként született, akit eredetileg Emeraldnak hívtak és komolyan foglalkozott a balettel, illetve számos szépségversenyen első helyezést ért el. Nézegess gyerekkori fotókat Katie-ről és Emeraldról!

Northfoto
Northfoto

Mindkét fiatal érezte, hogy valahol legbelül nagyon nincs rendben valami, illetve hogy rossz testbe születtek. Eltérő viselkedésük miatt egész gyermekkorukban sokat gúnyolták őket és osztálytársaik is kiközösítették őket - derült ki a The Sun tudósításából.

A két fiatal egy, az oklahomai Tulsában található, nemátalakító műtétekre specializálódott intézetben találkozott először, ahol szinte azonnal, első pillantásra egymásba szerettek. "Tökéletesek vagyunk egymás számára, hisz mindketten ugyanazt éltük át, tudjuk, mit érez a másik" - nyilatkozta a 18 éves Katie Hill, aki azóta hormonkezelésen esett át, ezért már a mellei is növekedésnek indultak. "A kezeléseknek köszönhetően már teljesen úgy nézünk ki, mint egy normális pár, senki sem veszi észre a különbséget" - tette hozzá.

Arin legbelül mindig is úgy érezte, hogy ő fiú, ezért nagyon meglepődött, hogy az iskolában miért került mindig a lányok csoportjába. "Szinte kizárólag a fiús dolgok és játékok érdekeltek, a lányos ruhákra rá sem néztem. Az osztálytársaim leszbikusnak csúfoltak, pedig soha nem éreztem magam melegnek" - mesélte el gyerekkori megpróbáltatásait a most 16 éves Arin Andrews.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.