gyermekkórház szavazás gyógyvarázs adományozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A K&H Csoport jóvoltából összesen nyolc millió forintos karácsonyi ajándékot kap három gyermek-egészségügyi intézmény.

A vállalat évek óta a K&H gyógyvarázs programra jelentkezett pályázók között osztja szét a karácsonyi ajándékozásra fordítandó pénzt, hogy ezzel is támogassa a magyar gyermek-egészségügyet. A támogatás elosztásáról a nagyközönség dönt, év végéig lehet szavazni a három jelölt intézményre a Gyógyvarázs honlapján.

A K&H Csoport immár hagyományosan, az idei évben is a K&H gyógyvarázs program számára ajánlja fel azt az összeget, amit üzleti partnerei és munkatársai karácsonyi ajándékozására szánt. A 8 millió forintos összegből orvosi műszerek, berendezések vásárlásával segíti a magyar gyermek-egészségügyi intézményeket, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a jövő társadalmának tagjai mielőbb újra teljes életet élhessenek.

Forrás: K&H
Forrás: K&H

Idén karácsonykor a következő intézmények munkáját segítik gyógyító eszközökkel:
- Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány, Budapesti Korai Fejlesztő Központ
- Dr. Kenessey Albert Kórház Gyermekosztálya, Balassagyarmat
- Gyengénlátók Általános Iskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye és Diákotthona, Budapest

A K&H Csoport ügyfelei, üzleti partnerei, munkatársai és a nagyközönség véleményét is megkérdezi, hogy okos döntést hozhasson a felajánlás megosztásáról, a szakmai zsűri által javasolt intézmények rangsorolása, és így a támogatás elosztása a szavazataik alapján fog kialakulni. Szavazni a www.khgyogyvarazs.huoldalon lehet december 31-ig, egy kattintással a három jelölt valamelyikére. A szavazatok alapján az első helyezett intézmény 3,5 millió forint értékű, a második helyezett 2,5 millió forint, a harmadik helyezett pedig 2 millió forint értékű műszertámogatást kap.

Forrás: K&H
Forrás: K&H



A K&H gyógyvarázs pályázatról

A program országos pályázatának hatálya kiterjed az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvő- és járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra. A K&H Csoport a gyermek-egészségügy elkötelezett támogatója, és évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon fel az egyes intézetek és szakembereik számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.