Pete Doherty emlékezetkieséssel küzd

drog Pete Doherty amnézia memória drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen érzés lehet úgy ébredni, hogy nem tudod, ki vagy? A The Libertines banda zenésze nemrégiben arról panaszkodott elborzadva, hogy álmából feleszmélve fogalma sem volt, ki ő és hol van.

A korábban drogproblémákkal küzdő Pete Doherty nemrégiben azzal a szörnyű érzéssel kelt fel, hogy nem tudja, ki ő és hol van. Elmondása szerint épp repülőn utazott, amikor győzött rajta az egyheti kimerültség, és elaludt egy órára. "Teljesen letaglózott a dolog, és könnyekben törtem ki. Tudom, nem kellett volna sírnom. A menedzserem jött oda hozzám, azt kérdezte, minden rendben van-e. Erre annyit mondtam: nézd, fogalmam sincs ki vagyok és mit keresek itt."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az emlékek ezután szépen lassan visszatértek. Kate Moss expasija azonban belátta, többet kell pihennie, különben nemcsak a hangjával, de a memóriájával is gondok lehetnek. A 33 éves énekes korábban bevallotta, mostanában sokkal jobban értékeli az alvást, mint a drogokat, ez pedig a koncertjein nyújtott előadásokon is sokat javított. "Ha énekelsz és egymást követő négy éjszakán át nem alszol, a hangod vékonyka lesz és nem lesz benne semmi erő. De ha kipihenten ébredek és banánnal kezdem a napot, az már egészen más!"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.