daganatos betegségek műtét pajzsmirigy sírás rák gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Burke-Charvet, amerikai tévés személyiség a múlt hónapban hozta nyilvánosságra a blogjában közzétett videón, hogy pajzsmirigyrákja van. A 41 éves színésznő élete legnehezebb perceit élte meg, miközben négy gyerekével közölte a szörnyű hírt.

A 41 éves Brooke és férje, a Baywatch című sorozatból ismert David Charvet négy gyereket nevelnek, az ötéves Raint, a négyéves Shayát és a nő korábbi házasságából született két gyerekét, a 12 éves Neriah-t és a 10 éves Sierrát. Itt láthatsz képeket a színésznő családjáról.

"Elhatároztam, hogy amíg lehet, nem mondom el a gyerekeimnek, hogy beteg vagyok. Egy kis időt kellett nyernem, és nem akartam azt sem, hogy aggódjanak miattam. Tudom, hogy a kisebb gyerekeim még nincsenek tisztában az idő fogalmával, és nem akartam, hogy érezzék a feszültséget, és ezer kérdést tegyenek fel a betegségemmel kapcsolatban" - mondta Brooke, aki végül összeszedte minden lelkierejét, és közölte a családjával a rossz hírt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem akarom, hogy anyu meghaljon, ugye meg fog gyógyulni?" - kérdezte a négyéves kisfiú, Shaya. "A nagyobb gyerekek egy kicsit jobban fogadták a hírt, és megpróbáltak biztatni, hogy az orvosok hamarosan kiveszik a daganatot, és jobban leszek" - mondta Brooke.

"Most már nem félek, úgy érzem, hogy felkészültem a műtétre, és megpróbálok mindent pozitívan szemlélni. Csak azt kívánom, hogy a férjemnek és a gyerekeknek minél kevesebb fájdalmat és szenvedést kellejen átélniük miattam" - írta Brooke a blogjában, ahonnan az is kiderült, hogy hamarosan sort kerítenek a műtétre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.