Matthew McConaughey mellékszereplő Kalifornia színész Magic Mike sztárcsemete díjkiosztó gála fogyókúra Camilla Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, tavaly novemberben csontsoványra fogyott a világ egyik legszexisebb pasija, Matthew McConaughey. A 43 éves, máskor csupa izom, élettel teli sztár legújabb filmszerepe kedvéért kezdett drasztikus fogyókúrába, most azonban úgy tűnik, újra formába lendül.

A jóképű színész a Critics' Choice Movie Awards gálán jelent meg a napokban Kaliforniában, és már határozottan jobban nézett ki, mint a tavalyi év végén. Akkor egészségtelen fogyókúrája eredményeképpen ugyanis teljesen beesett az arca és csontsoványra fogyott. Matthew következő filmjében, a Dallas Buyers Club című drámában a HIV-fertőzött Ron Woodroofot alakítja majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Magic Mike csillagát a legjobb férfi mellékszereplőnek jelölték, így bájos mosollyal lépdelt a vörös szőnyegen karcsú szabású szmokingjában és pöttyös csokornyakkendőjében.

Nem csoda, hogy a szexi sztár idén ismét kikerekedett és sokkal boldogabbnak tűnik, nemrég ugyanis megszületett harmadik gyermeke. A McConaughey családban egyébként már van egy hároméves kislány, Vida és egy négyéves kisfiú, Levi. A kicsi a Livingston nevet kapta szüleitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.