csonttörés Real Madrid CF Shakira baleset Iker Casillas Álvaro Arbeloa Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak kapus sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol focivilágból eddig leginkább a pár napja édesapává váló Gerard Piqué szállította a híreket, aki már közzé is tette kisfiának, Milannak az első fotóját. Most azonban egy másik spanyol világsztárért, Iker Casillasért aggódhatunk, akinek saját csapattársa törte el a kezét.

A szexi focista a Valencia elleni spanyol kupa negyeddöntő visszavágójának 16. percében sérült meg súlyosan, amikor csapattársa, Álvaro Arbeloa megrúgta a kezét. A Real Madrid kapusa azonnal cserét kért, később pedig kiderült, hogy kézközépcsont-törést szenvedett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A jóképű sztár, aki azonnal meg is osztotta a könyökéig begipszelt kezéről készült fotót a rajongóival, így legalább két hónapra a kispadra kényszerül, írja a Daily Mail. Így nemcsak azok szomorkodhatnak, akik még bíztak a Real Madrid spanyol bajnokságban való címvédésében, hanem azok is, akik azért kucorodtak időnként a meccsek elé, hogy figyelemmel kövesség a focista vetődéseit.

Egyre több a mutáns ember: nincs szagukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130123-minden-otvenedik-ember-olyan-mutans-genvarianst-hordoz-amelynek-koszonhetoen-nincs.htmlGyógyvarázs: A mese gyógyító erejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130121-a-kh-gyogyvarazs-onkentesei-meseolvasassal-sok-boldog-percet-szereztek-beteg.htmlMeghalt Szőnyi Olga operaénekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-meghalt-szonyi-olga-operaenekes-a-magyar-allami-operahaz-orokos-tagja.htmlÉletmentő műtét vár Vili bácsirahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarjan-szivmutetet-hajtanak-vegre.htmlMa már nem szégyen az óriási popsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130122-a-vilag-legnagyobb-feneku-noje-a-190-kilos-mikel-ruffinelli.htmlNem tud leállni a drogokról a híres színész fiahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130122-michael-douglas-fia-cameron-nem-tud-leallni-a-drogokkal-maganzarkaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.