Vaginaszűkítő műtétért fizetett a szexi világsztár

sztárpár LeAnn Rimes válás Eddie Cibrian botránykönyv megcsalás Brandi Glanville szakítás botrány napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu megírta, hatalmas szerelemnek indult, azonban mégis zátonyra futott a sztárpár, Eddie Cibrian és LeAnn Rimes házassága. Az így már kétszeresen is elvált Eddie-nek azonban továbbra sem lehet egy perc nyugta sem, mert LeAnn előtti exneje, Brandi Glanville könyvet írt. Házasságukról, a megcsalásról, esetleges impotenciáról és még vaginaszűkítő műtétjéről is.

"Mi a fene került 12 ezer dollárba?" - kérdezte jogosan Eddie, amikor megpillantotta a bankkártyáját érintő tranzakciók listáját. Exfelesége könyvéből az is kiderül, hogy Brandi férjét okolta, amiért az tönkretette a vagináját. Így magától értetődőnek vette, hogy a helyreállítást a férfinek kell kifizetnie. A csalódott feleség egész biztosan a két szülésére, és nem Eddie kiemelkedő szexuális teljesítményére célzott, ugyanis arról is ír, hogy egy különös hajnövesztőszer mellékhatása miatt Eddie nem igazán teljesített jól az ágyban - írja a Mirror.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Brandi Glanville azért akar bosszút állni egykori kedvesén, mert 2009 óta nem tudta feldolgozni, hogy a férje elhagyta őt LeAnn Rimesért. Az, hogy azóta LeAnn és Eddie házassága is gallyra ment, nem hatotta meg az asszonyt, botránykönyvében részletesen beszámol arról, hogyan és miért is csalta meg őt férje a countryénekesnővel.

Eddie-ről egy különösen szexi összeállítást nézhtsz meg a Napi Hím oldalon!

Ideges, feszült vagy? A segítség bőrön át érkezikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-magneziumhianybol-fakado-betegsegek-es-a-magnieziumpotlas-lehetosegei-magnezium-tartalmu-etelek.htmlNeandervölgyi baba keresi anyukájáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-tudosok-a-neandervolgyi-ember-ujraelesztesen-dolgozak-ugyanis-rekonstrulaltak-a-dnset.htmlFáj a gyomrod? Erre nem is gondolnálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130125-a-rejtelyes-gyomorfajas-oka-lehet-a-belfereg.htmlVincze Ottó: "Már most is minden fáj"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130124-szecsi-zoltan-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-kapus-es-vincze-otto.htmlÖccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-lindsay-lohan-szinesznonek-fiutestvere-szuletett-mialatt-a-birosag-elott-allt.htmlDeminek új bikája van és Russel Branddel kavarhttp://www.life.hu/szeress/20130131-demi-moore-russel-branddel-jogazik-es-uj-fijuja-van-piero.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.