vegyszer kisfiú mérgezés tisztítószer kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történik olyankor, amikor egy édesanya hirtelen rájön, hogy a kétéves kisfiának azért van tisztítószer-illata, mert a kupakot nem csavarta rá a kárpittisztító sampon flakonjának tetejére a vendégek nyüzsgése miatt? Természetesen óriási ijedelem. És kórház. Hogy szükség volt-e gyomormosásra, azt kertedi meséli el a Bezzeganya blogban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Aztán kiömlött a kanapéra egy fél bögre kakaó, és én két mondat között nekiláttam, hogy kitisztítsam. Persze én voltam a hülye, hogy otthagytam a mosdó szélén a kárpittisztító sampont, lecsavart kupakkal. Pedig pontosan tudom, hogy vegyszert kint hagyni tilos. Mindig azt gondoltam, hogy odafigyelek az ilyesmire, de most kiderült, hogy ha hárman-négyen zsonganak körülöttem, és egy pillanatig nem figyelek, megtörténhet a baj.

Először a kétéves fiam élénk tisztítószer-illatára figyeltem fel, amikor a karomba vettem. Megszaglásztam a száját. Onnan jön az illat. Berohantam a fürdőszobába, az élénkrózsaszín flakon ott állt a mosdó szélén, ahogy hagytam, lecsavart kupakkal. Ez beszlopálta a kárpittisztító sampont - gondoltam riadtan és áttanulmányoztam a címkét, bár pontosan tudtam, mi van rajta..."

Hogy pontosan mi volt a címkén és hogyan folytatódtak kertedi kétéves kisfiának kalandjai a kórházban itt elolvashatod.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.