influenzavírus gyógyszer hatékonyság tengervíz megfázás orrspray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tengervizes orrcsepp megfázás vagy influenza esetén. De valóban hatékony? Az orvos válaszol.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!




Ismét gyilkolhat a közelgő influenzajárvány!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130206-az-influenzajarvany-tunetei-uj-influenzatorzsek-bukkantak-fel-halalos-aldozatok-is.htmlMikor fordulj orvoshoz? Az influenza tüneteihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130129-az-influenza-tunetei-hirtelen-magas-laz-levertseg-kohoges-orrfolyas.htmlNátha vagy influenza? Le a tévhitekkel!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130118-natha-vagy-influenza-tevhitek-es-magyarazatok.htmlInfluenza elleni oltás: hasznos vagy veszélyes?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130118-influenza-elleni-oltas-hasznos-vagy-veszelyes.htmlMegfáztál, vagy influenzás vagy? Ez a különbséghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121123-megfaztal-vagy-influenzas-vagy-ez-a-kulonbseg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.