étkezési zavar spray illatszer függőség dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TLC televíziós csatorna Különös függőségem című műsorában rendszeresen mutatnak be olyan embereket, akik rendkívül szokatlan szenvedélynek hódolnak. A legutóbbi adásban egy olyan lányt ismerhettek meg a nézők, aki nagyon szereti a dezodorokat - megenni.

A New Yorkban élő 19 éves Nicole különös függősége, hogy dezodorokat eszik. Nicole általában naponta egy fél stiftet fogyaszt el, ami azt jelenti, hogy havonta körülbelül 15 deostiftet tüntet el a gyomrában. "Azért szeretem, mert nagyon puha, szinte magától elolvad a számban, és jellegzetes, finom íze van" - mondta a fiatal lány a HuffPost TV exkluzív előzetesében. "A dezodortól teljesen kiszárad a szám, ugyanakkor beindul tőle a nyáltermelésem, annyira kívánom" - próbálta meg körülírni a fiatal nő, hogy miért okoz számára örömet ez a szokatlan szenvedély.

Nicole először négyéves korában érzett késztetést, hogy megkóstolja a dezodort, de valódi függősége két évvel ezelőtt alakult ki, ami azt jelenti, hogy azóta legalább 360 stiftet megevett már. "Az egész életem a függőségem körül forog. Mikor reggel felébredek, az első gondolatom, hogy jólesne egy falat dezodor. Mikor éjjel nem tudok aludni, akkor is bekapok egy kis darabot, ugyanúgy minden evés után is megkívánom, és ha szorongok valami miatt, azzal próbálom megnyugtatni magam, hogy a számba veszek egy kis stiftet" - mondta Nicole, aki azt is elárulta, hogy jobban kedveli az erősebb, "gazdagabb ízű" dezodorokat.



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!





Furcsa szenvedély: Távirányítókat eszik Kailyn, a 18 éves kamaszlányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120213-taviranyitokat-eszik-kailyn-a-muanyagevo-kamaszlany.htmlSzabó Dávid nem eszik Bambithttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130130-szabod-david-az-xfaktor-tehetsegkutatojanak-felfedezettje-egeszseges-eletet-el-nem.htmlAki sok csokit eszik, sokkal okosabb leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-egy-kutatas-szerint-aki-sok-csokit-eszik-az-sokkal-okosabb.htmlKizárólag állati belsőségeket eszik egy lány - így védi a környezetét egy bloggerlányhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120809-kizarolag-allati-belsosegeket-eszik-egy-blogger-lany-a-kornyezetvedelem.htmlNaponta 12 000 kalóriát eszik Michael Phelps, hogy formában tartsa magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120725-naponta-12-000-kaloriat-eszik-michael-phelps-olimpiai-bajnok-hogy.htmlNyolc éve kizárólag pizzát eszik egy walesi lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120403-nyolc-eve-kizarolag-pizzat-eszik-egy-walesi-lany.htmlNe mást okolj, ha a gyereked habzsolva eszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120224-ne-mast-okolj-ha-a-gyereked-habzsolva-eszik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.