Testrészeikkel harcolnak a rák ellen a sztárok

kutatás Sophie Ellis-Bextor bátorítás üzenet Caroline Flack rák testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testükre festett üzenetekkel küzd a halálos kórral Sophie Ellis-Bextor énekesnő és Caroline Flack műsorvezető egy új kampányban. Így bátorítják a nőket, hogy vegyenek részt a rákkutatásokban.

"Legyőzzük és eltiporjuk a rákot!" A sztárok most megmondják a magukét a kórról. Sophie Ellis-Bextor énekesnő, Caroline Flack, tévés műsorvezető és egy lánycsapat a testükre festett szövegekkel hívja fel a figyelmet erre a szörnyű betegségre. A bátorító üzenetek a lábaikon, a nyakukon és a karjukon villognak.

Forrás: Twitter/Caroline Flack
Forrás: Twitter/Caroline Flack

Caroline Flack például a lábával üzen a ráknak
Kattints a képre a galériáért!

A kampány célja, hogy arra buzdítsák a nőket, vegyenek részt a "Race for Life" nevű brit rákkutatásban idén nyáron. A Murder on the Dancefloor énekesnője, Sophie azt mondta: azért csatlakozott a kampányhoz, mert családjában is volt rákos megbetegedés.
Ebben a videóban megnézhetitek, miért vesz részt a figyelemfelhívó akcióban a többi sztár:

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.