tüdőgyulladás egészség George Michael kórház énekes kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl jól George Michael. Az énekest két hónapig egy klinikán kezelték szorongás miatt. A kórházi költségek horribilisek.

Egészségi problémákkal küszködik George Michael. A sztár két hónapig egy luxushelyen gyógyult horror áron. Egy hét ugyanis 9 és fél millió forintba került - írja a The Sun. A 49 éves énekest állítólag szorongás és egyéb érzelmi problémák miatt kezelték. Közben párja, Fadi Fawaz a klinika egyik magán otthonában lakott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most már mindketten visszatértek Londonba. A híresség 2011-ben majdnem belehalt a tüdőgyulladásba. Tavaly az olimpiai játékok záró ünnepségén még fellépett, de az októberi koncertturnékat már lemondta. Azt mondta: az orvosok már régóta javasolták neki a terápiát, de ő azt hitte, a zenélés mindent legyőz. Tévedett - tette hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Gyógyítja a szeretetéhséget a webrandi?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130328-a-szeretehseget-nem-gyogyitja-a-webes-tarskeresokon-folytatott-levelezes.htmlSztárok, akik legyőzték a rettegett kórthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-sztarok-akik-legyoztek-a-rakot-james-brown-anastacia-robert-deniro.htmlHihetetlen, de a ráktól is megvéd a dióhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-a-dio-a-mogyoro-es-a-mandula-csokkentik-a-cukorbetegseg.htmlFérfi vagy női nőgyógyász? Melyik a jobb?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130327-nogyogyaszat-nok-kontra-ferfiak-te-kihez-jarsz-vizsgalatra.htmlMegerőszakolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130401-nemi-eroszakot-kovettek-el-vamos-erikan-a-tv2-musorvezetojen-meg.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.