Így szabadulnak meg a sztárok a stressztől

Brad Pitt Kendall Jenner Goldie Hawn stressz Gwyneth Paltrow Angelina Jolie meditáció Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai, pörgős hétköznapokban egyre nehezebb megtalálni a lelki nyugalmunkat, miközben még a magánéletünk és karrierünk összehangolását is meg kell oldanunk. A hírességek sincsenek ezzel másképp, ezért összegyűjtöttük a tanácsaikat, amiből kiderül, hogy ők hogyan birkóznak meg a stresszel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Michelle Obama

"A testmozgás nagyon fontos számomra, igazi terápia. Ezért ha feszült vagyok, stresszes, vagy úgy érzem, mindjárt összeomlok, akkor felkapom az iPodomat és irány az edzőterem. Vagy jöhet egy jó kis biciklitúra a lányaimmal" - árulta el a first lady.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Angelina Jolie

Angie rengeteg dolgot tart egyszerre kézben. Karrierje, jótékonysági tevékenysége és gyerekei nem kevés stresszel járnak, ezért a színésznő úgy gondolja, hogy olyan apróságokban kell megtalálni a lelki nyugalmunkat, amelyek boldogsággal töltenek el. "Számomra a kikapcsolódás és a meditáció az, amikor a gyerekekkel ülök a padlón és egy órán át színezünk, vagy a trambulinon ugrálunk. Szerencsére nem az a típusú ember vagyok, akinek szüksége van a csendre és a nyugalomra, mert az ilyen pillanatokból elég kevés van az életemben" - mesélte Jolie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Gwyneth Paltrow

A szőke sztár elárulta, hogy légzőgyakorlatokkal és a kabbalából merített rituálékkal küzd a stressz ellen. "Soha nem voltam jó a stressz kezelésében - habár a meditáció segít valamelyest -, ezért olyan gyakorlatias dolgokkal próbálkozom, amelyeket a nap folyamán bármikor bevethetek."

Forrás: AFP
Forrás: AFP
David Lynch

A 67 éves filmrendező szerint a meditáció minden nehézségre megoldást kínál. Az életünkben rengeteg olyan dolog van, ami nyomaszt bennünket, szomorúsággal és félelemmel tölt el, de mindezektől megszabadulhatunk, ha meditálunk. "Hatalmas szabadságérzetet ad az, amikor a negatív dolgok súlya nem nyomja többé a vállunkat" - vallja a sztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Goldie Hawn

"A stressz egy olyan dolog, amit alapvetően a saját elménkkel kreálunk magunknak. Annak az eredménye, ahogy látjuk a dolgokat. A stressz ellen ezért a leghatásosabb módszer az a képességünk, hogy változtatni tudunk a gondolkodásmódunkon és a hozzáállásunkon" - magyarázta Hawn egy talkshow-ban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Brad Pitt

A Brangelina páros férfitagja kedvenc hobbijába, az építészetbe menekül, ha valami nehézséggel kerül szembe. "Kisfiúként sokat legóztam és mindig érdekelt, hogy mi hogyan készül, miből épül fel. Most, ha valami stresszt okoz számomra, egyből az építészetre gondolok. Az udvaron járkálok, és azon agyalok, hogy mit kéne átalakítanom a házamban."

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Russell Brand

Katy Perry exe, a brit komikus a transzcendentális meditáció híve, számára ez jelent kiutat a stresszből. "Gyakran meditálok. Olyan energiaforráshoz kapcsolódunk ilyenkor, ami sokkal erőteljesebb, mint az a materiális világ, amiben élünk. Segít relaxálni és lazítani."

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kendall Jenner

A modell és valóságshow-sztár számára a zenehallgatás és nővére, Kourtney Kardashian társasága nyújt megnyugvást. "Kourtney megtanít arra, hogy hogyan meditáljak, és ez sokat segít."




















A cipzár felelős a legtöbb péniszsérülésérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130416-a-cipzar-a-veceuloke-es-a-kerekparozas-felelos-a-legtobb.htmlTiltott barnító szertől halt meg egy menyasszonyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130425-egy-brit-menyasszony-tiltott-hormon-alapu-barnitoszert-fecskendezett-magaba-belehalt.html"Egész életében vegetálni fog a kisfiam"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130415-bezzeganya-blog-egesz-eleteben-vegetalni-fog-a-kisfiam.htmlCsodálatos lények, melyek kifejezetten veszélyesekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130412-a-bolhak-komoly-mennyisegu-verveszteseget-okozhatnak-a-haziallatokban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.