Jótékonyságból kék lett a szőke énekesnő

kampány lila Clic Sargent Ashley Roberts haj jótékonysági akció Laura Whitmore rák Joanna Lumley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva változáson ment keresztül Ashley Roberts. A híres énekesnő hosszú, szőke haját kékre cserélte. Elképesztően néz ki.

Sokkoló színű hajjal virít Ashley Roberts. A Pussycat Doll egykori énekesnője hosszú, szőke fürtjei helyett kék frizurával jelent meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashley itt még szőkén

Az énekesnő legendásan szép hajáról is híres volt, ezért most a kék feje után mindenki megfordul az utcán. Szerencsére csak egy parókáról van szó, amit nemes céllal vett fel.

Forrás: Instagram/ashleyrobertstm
Forrás: Instagram/ashleyrobertstm

Ashley belilulva

Nagy-Britannia egyik vezető jótékonysági szervezete, a CLIC Sargent, rákos gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozik. Legnagyobb eseményük a Wig Wednesday, azaz a Paróka Szerda. Ez egy olyan speciális nap májusban, amikor sok ember, köztük számos híresség összegyűlik, hogy pénzt gyűjtsön a beteg gyerekeknek. Ehhez csatlakozott most Ashley is. Az énekesnő nagyon örül, hogy a kampány részese lehet, és reméli, hogy jó sok adományt sikerül majd összeszedniük. Más hírességek is részt vesznek az akcióban: így az angol színésznő, Joanna Lumley és Laura Whitmore, televíziós bemondó is.

Tényleg tovább élnek a kasztrált férfiak?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130412-delkoreai-kutatok-szerint-a-kasztralt-ferfiak-tovabb-elhetnek-a-tesztoszteron.htmlKöhögéssel megelőzhető a szívinfarktus?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130412-kozossegi-oldalakon-terjed-a-legenda-hogy-kohogessel-megelozheto-a-szivinfarktus.htmlA melltartó miatt kezd lógni a nők melle?http://www.life.hu/gyogyulj/20130418-a-melltarto-miatt-kezd-logni-a-nok-melle.htmlSpeciális ruhában tanult meg járni Brandonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130417-specialis-ruhaban-tanult-meg-jarni-a-szuletese-utan-strokeot-kapott.htmlVas megyében kevesebbet aggódnak az emberekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130411-a-lifehu-nagy-stresszteszt-eredmenyei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.