Okos trükkök: nem fog hányni a kutya az autóban!

kutya hányinger autó közlekedés szoktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család és a kutya érdeke is, ha nem dobja ki a taccsot az eb egy-egy autós szállítás során. A videóban dr. Bánfi András ad hasznos tippeket, amivel segíthetünk neki megszokni a négykerekű közlekedési módszert.
Ezért ugat folyton a kistestű kutyádhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130506-ha-allandoan-ugat-a-kistestu-eb-akkor-valoszinu-hogy-unatkozik.htmlÍgy kerülheted el, hogy megmérgezzék a kutyád!http://www.life.hu/anyaskodj/20130429-igy-kerulheted-el-hogy-megmergezzek-a-kutyad-az-allatorvos-valaszol.htmlÍgy jelzi a kutya, ha beteg van a családban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130424-morgassal-agressziv-viselkedessel-jelzi-a-kutya-ha-beteg-van-a.htmlKitúr az ágyadból a kutyád? Ez az oka!http://www.life.hu/anyaskodj/20130424-kitur-az-agyadbol-a-kutyad-a-viselkedesi-szakerto-elmondja-mi.htmlKutyakozmetika - A szükséges rosszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130329-fajtajellegtol-fuggoen-minden-kutyanak-szuksege-van-testapolasra-a-kezdodo.html4 dolog, amit soha ne adj enni a kutyának!http://www.life.hu/anyaskodj/20130321-4-dolog-amit-soha-ne-adj-enni-a-kutyanak-csoves.htmlEgy ágyban a kutyával: a házaséleted is rámehet!http://www.life.hu/anyaskodj/20130313-egeszsegtelen-es-parkapcsolatrombolo-lehet-egy-agyban-aludni-a-hazikedvenccel-kutyaval.htmlMiért lehet büdös a kutya szája?http://www.life.hu/anyaskodj/20130307-miert-budos-egy-kutya-szaja-a-hazikedvenc-szajurege-tele-van.htmlMit jelent a kutya ugatása? Most megtudod!http://www.life.hu/anyaskodj/20130304-a-kutya-ugatasanak-tipusa-alapjan-kivetkeztetheto-mit-szeretne-kozolni-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.