plasztikai műtét modell mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy huszonéves, közismert nő pert indított a plasztikai sebésze ellen, aki - a nő állítása szerint - tönkretette nemcsak a testét, hanem a karrierjét és az életét is.

"Ezek valóban szétestek, százból egy páciensem jár így" - mondta az orvos, amikor a fiatal modell ügyvédjén keresztül megmutatta neki a melléről készült fotókat. A huszonéves modell, aki nem meri felfedni kilétét, állítólag nem tud tükörbe sem nézni azóta, hogy megoperáltatta a melleit. Az operáció ugyanis nem sikerült.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A lány a Blikknek mesélt arról, hogy a modellkarrierjét építgette, amikor úgy döntött: felvarrással kombinált mellnagyobbítást csináltat. Az orvos állítólag reklámért cserébe vállalta a műtétet. Hetekkel a műtét után még mindent rendben talált, pedig a nőnek már akkor is babnagyságú csomó volt a bal mellén, a sebek pedig csúnyák voltak. "Megnyugtatott: ezt nem kell kezelni, ilyen előfordul a varratok miatt. Később kiderült, hogy már ekkor tele volt gennyel a mellem, később egy másik orvos szívta le belőle" - mesélte a bulvárlapnak a nő, akinek mindkét mellében ciszta is keletkezett.

"Az önbizalmam és a nőiességem mellett a munkámat is elvesztettem. A plasztikai műtét előtt félaktmodellként tudtam dolgozni, de a szépészeti beavatkozás óta esélyem sincs, hogy fotózást vállaljak" - tette hozzá a huszonéves modell, akinek mellei miatt több párkapcsolata is tönkrement - a férfiak ugyanis nem erre számítanak a ruha alatt. Az ügyet jogi útra terelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.