Down-kóros lány ajándéka a trónörökösnek

betegség művészet Katalin hercegnő királyi család festmény ajándék Bristol Vilmos herceg Nagy-Britannia Down-kór György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Down-kóros lány a királyi családnak ajándékozta festményét, amelyet a kis trónörökös születése alkalmából készített.

Hat hónapon át festette azt a képet Tazia Fawley, amelyet Vilmosnak és Katalinnak ajándékozott. A Down-kóros lány, akit nemcsak édesanyja tart tehetséges művésznek, több társának is példaképe, akik ugyanezzel a kromoszóma-rendellenességgel születtek.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Tazia Fawley több Down-kóros társának példaképe

Tazia a festményt György herceg születése alkalmából készítette, amelyen egy Rupertnek keresztelt maci figyeli a híres bristoli látképet és a híd fölé emelkedő színes hőlégballonokat. A hírek szerint Vilmos és Katalin örömmel fogadta el az egyébként 2000 fontra becsült ajándékot, amely ezentúl a trónörökös szobáját fogja díszíteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, a gyerkőc egy különleges, magyar ajándékot is kap: Rostás Árpád cigány vándorasztalos faragott neki egy csodaszép bölcsőt.

New York összes házát lerajzolja egy művészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130728-new-york-osszes-hazat-lerajzolja-james-gulliver-hancock-ausztral-muvesz.htmlÍme a világ leggazdagabb graffitiművészehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-hello-mango-blog-david-choe-a-vilag-leggazdagabb-es-legmenobb.htmlAz utolsó művészi képek a meggyilkolt divatpápárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130412-sp-eder-krisztian-keszitette-az-utolso-muveszi-fotokat-kiraly-tamasrol.htmlBelehalt az embertelen bánásmódba: 10 hónapig tartottak fogva egy lakásban egy Down-kóros férfithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111125-belehalt-az-embertelen-banasmodba-10-honapig-tartottak-fogva-egy-lakasban.htmlDown-kór: A kismamák rémehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20100322-downkor-a-kismamak-reme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.