süketség hallás Fonográf együttes egészség Illés-együttes Szörényi Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörényi Szabolcs az Illés és a Fonográf együttes hajdani oszlopos tagja egyik napról a másikra fél fülére süket lett.

Szörényi Szabolcs egyik este még úgy feküdt le, hogy minden rendben, reggelre azonban valami nem stimmelt. Túl nagy volt a csönd körülötte - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Oláh Tibor
Forrás: MTI/Oláh Tibor

Szörényi Szabolcs

"Egyik éjszaka egyszerűen elszállt a jobb fülem. Rohantunk a klinikára, rögtön ott is tartottak, tíz napig kezeltek, infúziókat kaptam. Egy kicsit javult, de nem sokat. Azt mondják, ez idegi hallásvesztés, egy hajszálér elzáródik. A legnagyobb baj, hogy ez speciális süketség, a legkellemetlenebb frekvenciákat, a kutyaugatást, a mentőszirénát, a feleségem hangját jobban hallom" - tette hozzá tréfásan a zenész, akit a zenehallgatásban is akadályoz betegsége. "Egy picit rosszkedvűvé is tesz a dolog, ha egyedül maradok otthon, akkor inkább csak kiülök a teraszra, iszom egy sört, elnézem a kertet" - mondta Szörényi, aki azt is bevallotta, hallásvesztése miatt nem vállalt már zenei rendezői munkát a közönséget igencsak megosztó István, a király rockopera 30. jubileumi előadásán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.