Csordás Ákos X-Faktor Bozsek Márk baleset Barátok közt Fat Phoenix Erdész Tamás autó X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu elsőként beszámolt, villanyoszlopnak rohant és összetörte autóját a Bozsek Márk. Az énekes kocsijában X-Faktor-beli barátja, Csordás Ákos is ott volt. Azóta újabb információk láttak napvilágot az esetről.

Nem csak Csordás Ákos, hanem a Fat Phoenix egyik tagja, Erdész Tamás is Bozsek Márk autójában ült az egyik budapesti hídon történt baleset idején. Az eset ráadásul nem is mostanában történt, hanem november 3-án, Ákos és a ByTheWay párbaja után - tájékoztat a Borsonline.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mint utóbb kiderült, tegnapig sem a Barátok közt stábja, sem pedig a mentorok nem tudtak az esetről. A Life.hu is próbálta elérni az RTL Klubot, tájékoztatást azonban nem kaptunk.

"Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült" - nyilatkozta Márk.

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy egyik fiúnak sem esett bántódása; "Budapesten és környékén az elmúlt két hétben nem történt erre a névre felvétel" - adták hírül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.