betegség fotósorozat cosplay mitokondriális betegség gyógyíthatatlan beteg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cosplayesek nem csupán mások külső tulajdonságait veszik át, hanem jellegzetes viselkedésüket és szokásaikat is. Savannah Greenawalt mitokondriális betegségére akarja felhívni a figyelmet különleges képsorozatával.

Ritka betegségére akarja felhívni a figyelmet Savannah Greenawalt azzal a cosplayes fotósorozattal, amelyet édesanyjával együtt készítettek. A mitokondriális betegségben szenvedő kislány hol mamája, hol híres emberek bőrébe bújt bele.

Savannah Greenawalt itt Jackie Kennedyt utánozza Forrás: https://www.facebook.com/pages/Saving-Savannah/

A legtöbbször gyerekeknél előforduló kór megakadályozza, hogy a szervezet energiává alakítsa a bevitt táplálékot és oxigént. Sajnos a legtöbb betegnek, akárcsak Savannahnak, kevés esélye van arra, hogy megélje a tizenéves kort. Savannah és anyukája hihetetlen fotósorozatának további részleteit ide kattintva nézheted meg.

Így festett gyerekként Ben Stillerhttp://www.life.hu/life/galeria/20131125-fotokon-akkor-es-most-ben-stiller-amerikai-szinesz.htmlSüss a gyerekekkel: egyszerű sütik, amiket együtt is lehet elkészítenihttp://www.life.hu/karacsony/recept/20131125-suss-a-csaladdal-egyszeru-sutik-amiket-a-gyerekkel-egyutt-lehet-elkesziteni.htmlAmikor azt hiszed, a szemed előtt hal meg a gyerekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121012-mi-a-teendo-lazgorcs-eseten-ezt-kell-tenned-roham-kozben.htmlKét óriáscég is harcol a gyerekpornó ellenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131120-a-google-es-a-microsoft-oriascegek-uj-technikai-ujitasokat-vezettek-be-a-gyermekporno-ellen.htmlCsúnya sztárok gyönyörű gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-elonytelen-kulseju-sztarok-szep-gyerekei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.