Irigy Hónaljmirigy műtét injekció porckopás fájdalom Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónaljmirigy frontemberét megműtötték, hogy az év végi koncerteken már régi formájában parodizálhasson.

A humorista-énekes az utóbbi időben többször a térdére esett, ami gyakori, erős fájdalmat idézett elő nála. Sipos Peti egy darabig férfiasan viselte megpróbáltatásait, majd egy szerencsétlen véletlen folytán kiderült a baj forrása.

Forrás: mirigy.hu
Szabó Ádám megmentette egy ember életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131128-szabo-adam-az-x-faktor-dontose-nyaron-megmentette-egy-ember-eletet.htmlIlyen gyorsan öregszik a mellünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131031-a-noi-mell-korabban-oregszik-a-tobbi-testresznel.htmlÚjra tanul úszni Jakaboshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131127-jakabos-zsuzsa-uszono-vallmutetje-miatt-ujra-uszni-tanul.htmlAutóbalesetéről mesélt Nótár Maryhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131127-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-notar-mary-a-tv2-sztarban-sztarjanak-enekese-autobaleseterol-beszelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.