halálfélelem veszély előzés kamion félelem baleset Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyőzte régi fóbiáját Majka, amikor kamionra pattant. A nagyszájú sztárt Kiss Norbi versenyző vitte el egy körre. Majka közben bevallotta, hogy rettenetesen félt a kamionon.

Annál is inkább, mert eszébe jutott egy régi emlék, amikor majdnem meghalt egy járműben.

Forrás: Facebook/OXXO Racing Team

„Egyszer volt egy olyan élményem, amiből egy kicsi balhé is lett. Pofozkodás volt az autón belül, amikor egy ismeretlen srác Szolnokra vitt egy áruház megnyitójára. Belement egy előzésbe egy kis puttonyos autóval, amiben nem kellett volna. Jött velünk szemben egy másik autó. Az utolsó pillanatban a kétsávos úton három autó ment el egymás mellett, csupán pár centivel. Ha olyan sebességnél frontálisan ütközünk, szinte biztos halál lett volna a vége. Szerencsére megúsztuk a balesetet. Sokkoltak a történtek, sosem fogom elfelejteni” – mondta el Majka.

Pikáns képeket rejtett Majka telefonjahttp://www.life.hu/legykepben/20131202-majka-elveszett-telefonjan-pikans-kepek-voltak-ezert-regisztalt-az-elveszett-meglett-rendszerbe.htmlSzexuális életéről vallott Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20131130-a-tv2-sztarban-sztarjanak-zsuritagja-majka-szexualis-eleterol-vallott-katz-david-riporterunknek.htmlÉlő adásban káromkodott Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20131129-a-tv2-sztarban-sztarjaban-biga-produkcioja-utan-karomkodott-majka.htmlMajka majdnem kiütötte a nyeregből Balázsthttp://www.life.hu/legykepben/20131128-majka-a-rapper-majdnem-a-balazs-show-musorvezetoje-lett-irja-eletrajzi-konyveben.htmlCipőboltban szedte fel Majka Molnár Anikóthttp://www.life.hu/szeress/20131127-majka-bevallotta-cipoboltban-szedte-fel-vv-molnar-anikot-aki-miatta-kerult-be-a-valovilagba-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.