betegség Mátyás király Új Színház színész intenzív osztály tüdő Helyey László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak kollégái és rokonai az Újszínház színművészéért, akinek súlyosbodott az állapota, már intenzív osztályon kezelik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mátyás király hangja súlyos betegséggel küzd. Az Újszínház színművésze egy próbán lett rosszul, majd a tüdején egy foltot találtak. Azóta az állapota nem javult és fulladásának oka még mindig rejtély az orvosok előtt, ezért került az intenzívre – írja a Blikk.

Forrás: MTI
Döbbenetes tévhitek a rágózásról http://www.life.hu/gyogyulj/20131130-a-ragozas-nem-noveszti-meg-a-melledet-nem-okoz-rakot-es-ne-fogysz-tole-ezek-csupan-tevhitek.htmlNigella Lawson bevallotta, hogy kokainozotthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131204-nigella-lawson-bevallotta-hogy-kokainozott-de-nem-fuggo.htmlLábszagtól szenved a magyarhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131204-minden-masodik-ember-szenved-sajat-vagy-kozeli-ismerose-labszagatol-egy-friss-kutatas-szerint.htmlKopasz lett a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131204-kiss-peter-balazs-a-baratok-kozt-sztarja-kopaszra-borotvaltatta-a-fejet.htmlFonálférget szedett ki egy férfi a saját ajkábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131031-fereg-eloskodott-az-arcban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.