Ijesztően sovány az Éjjel-nappal Budapest sztárja

ijesztő rajongó Éjjel-nappal Budapest gyanakvás Barbi anorexia sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joe barátnőjének, Barbinak szinte zörögnek a csontjai, az arca beesett. A rajongók anorexiára gyanakodnak.

A lány egészségért sokan aggódnak, ő azonban mindenkit megnyugtatott. Elmondása szerint gyermekkora óta ilyen testalkattal rendelkezik és nem küzd étkezési rendellenességgel - tudta meg a Bors.

Barbi tagadja hogy anorexiás lenne Forrás: facebook/Éjjel-nappal Budapest
Az intenzíven van Helyey Lászlóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-helyey-laszlo-szineszt-mar-az-intenziv-osztalyon-kezelik.htmlAz intenzíven van Helyey Lászlóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-helyey-laszlo-szineszt-mar-az-intenziv-osztalyon-kezelik.htmlHihetetlen! Emberi baktériumból készítettek sajtothttp://www.life.hu/gyogyulj/20131125-christina-agapakis-amerikai-tudos-es-sissel-tolaas-norveg-illatszakerto-emberi-bakteriumbol.htmlSugárkezelés vár Cinthya Dictatorrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131118-cinthya-dictator-varga-viktor-baratnoje-megtudta-sugarkezelessel-gyogyitjak-betegseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.