Lebetegedtek Sarka Katáék

forrás: Life.hu -
betegség Sarka Kata gyerekek ápolás megfázás antibiotikum Hajdú Péter fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt ágynak dőlt Sarka Kata családja. Szerencsére Kata nem kapta el tőlük a betegséget, így most ő gondoskodik a família minden tagjáról - írja a Bors.

Egy bakteriális fertőzés döntötte le lábukról Hajdú Péteréket. A műsorvezető és gyerekei, Dávid és Noncsi már egy hete küzd a betegséggel, a lap információi szerint a kislánynak antibitokumot kell szednie, mivel a fülére is ráment a megfázás.

forrás: Life.hu
Áll a bál Hajdú Péter egykori és jelenlegi kedvese közötthttp://www.life.hu/szeress/20131114-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-es-balint-antonia-kozott-all.htmlFérje állásával játszik Sarka Katahttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-ferje-allasaval-jatszik-sarka-kata.htmlTökéletes bikinialakot villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131102-sarka-kata-tokeletes-bikinialakja-es-szerelmes-uzenete.htmlÓvodás lett Sarka Kata kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130821-ovodas-lett-sarka-kata-kisfia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.