női kézilabda Karl Erik Böhn betegség válogatott leukémia szövetségi kapitány halálos betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február óta leukémiával küzd Karl Erik Böhn a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Amikor már azt hitte, túl van a nehezén, akkor kapta a lehető legrosszabb hírt: az orvosok nem tudnak segíteni rajta.

Hat kemoterápiás kezelés, mesterséges kóma, csontvelő-átültetés - mindezt az elmúlt 11 hónapban kellett átélnie a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának. Karl Erik Böhn orvosai 2013 februárjában diagnosztizáltak nála leukémiát. Egy ideig tünetmentes is volt, de szenteste előtt egy nappal a lehető legrosszabb hírt kapta: szervezetében újra rákos sejteket találtak, amelyeket nem lehet kiírtani. Az orvosok már nem tudnak rajta segíteni.

"Végem van! Meg fogok halni. Ez lesz az utolsó karácsonyom. Ezt a meccset sajnos elvesztettem. Ilyen az élet, a halál is hozzá tartozik" - nyilatkozta sírástól elcsukló hangon a szövetségi kapitány a Blikknek - "Nagyon vártam az ünnepeket, hiszen az elmúlt húsz évben nem tudtam nyugodtan karácsonyozni a munkám miatt. Nem tudom, mennyi időm van hátra, hetek vagy hónapok, de azt a keveset szeretném a gyermekeimmel eltölteni, jó apjuk akarok lenni, ameddig lehet."

Marihuána-olajjal gyógyítják beteg gyerekükethttp://www.life.hu/gyogyulj/20131223-mykayla-comstock-rakbeteg-kislanyt-marihuana-olajjal-gyogyitjak-szulei.htmlLebetegedtek Sarka Katáékhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131220-hajdu-peter-televizios-musorvezeto-csaladja-lebetegedett-sarka-kata-apolja-oket.htmlHóesést varázsoltak a beteg gyerekeknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131219-karacsonyi-hoesest-varazsoltak-egy-atlantai-gyermekkorhaz-beteg-gyermekeinek-a-dolgozok.htmlBeteg kislány cosplayezik a jó ügyérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131128-savannah-greenawalt-mitokondrialis-betegsegben-szenved-cosplayes-fotosorozat-edesanyjaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.