Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép színház lumbágó Harsányi Gábor színművész Ray Cooney előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz mozdulattól állt be Harsányi Gábor dereka a minap. A színész olyannyira szenvedett, hogy kis híján lemondta az előadást. Aztán mégis vállalta... 

"Az előadás napján ütött be a ménkű"mesélte a Blikknek a népszerű művész, aki porckorongsérve miatt most is ágyban fekszik. "Ray Cooney Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép című darabjával vidékre készültünk, amikor megtörtént a baj. Az orvosom azt mondta, pihennem kell. Felhívtam a Fogi Színház főnökét, Fogarassy Andrást, hogy ne számítson rám, ám ő addig mondogatta, hogy ülve is játszhatok, amíg végül mégis vállaltam" - tette hozzá Harsányi.

Forrás: RTL Klub

Az előadás előtt az igazgató bejelentette a nézőknek, hogy Harsányi lumbágótól szenved, úgy játszik. A színész pedig profi módjára beépítette betegségét a vígjátékba, sőt, még viccelődött is lumbágóján.

Súlyos balesetet szenvedett Schumacher http://www.life.hu/gyogyulj/20131229-sulyos-balesetet-szenvedett-sieles-kozben-michael-schumacher-forma-1-pilota.html Balesetet szenvedtek Hajdú Péterék http://www.life.hu/gyogyulj/20131229-hajdu-peter-es-sarka-kata-balesetet-szenvedtek.html Újabb agyhalott nő babáját hozták világra http://www.life.hu/gyogyulj/20131221-az-agyhalott-olasz-carolina-sepe-babajat-vilagra-hoztak.html Súlyos balesetet szenvedett Schumacher http://www.life.hu/gyogyulj/20131229-sulyos-balesetet-szenvedett-sieles-kozben-michael-schumacher-forma-1-pilota.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.