Rosszul lett Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
műtét Jóban Rosszban TV2 kóma Liptai Claudia plasztikai sebész rosszullét doktornő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete újra látható a TV2 Jóban Rosszban sorozatában Liptai Claudia. A történet szerint a doktornő kétéves kómából ébred és még egészségügyi panaszokkal küzd. 

Bár a Liptai Claudia által megformált Zámori Alexa még nem tartja képesnek magát arra, hogy újra orvosi köpenybe bújjon, egykori kedvese és a kórház főorvosa ragaszkodik hozzá, hogy asszisztáljon egy műtétnél.

Claudia a sorozat forgatásán Forrás: TV2

Az akció azonban rosszul végződik, a plasztikai sebész a műtőasztal mellett lesz rosszul. Vannak, akik arra gyanakodnak persze, hogy hazudott, és nem az egészségi állapotával, hanem orvosi tudásával akadt probléma. Aki nézi a sorozatot, meglátja.

Bonbongyártásba fogott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131220-liptai-claudia-musorvezeto-sajat-keszitesu-bonbonokat-gyartott-otthon.htmlSzurikátát ajándékozott lányának Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20131211-liptai-claudia-es-lanya-panka-a-fovarosi-allat-es-novenykertben-orokbefogadtak-egy-szurikatat.htmlSzakított Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20131115-szakitott-liptai-claudia-es-fiatal-szerelme.htmlKikészült Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20131113-liptai-claudiat-megviselte-hogy-a-birosag-bunozonek-kialtotta-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.