Gyermekeiből merít erőt a gyógyuláshoz Czeizel Endre

leukémia genetika Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endre gyermekei bearanyozzák a világhírű genetikus mindennapjait, és segítik a gyógyulásban. 

Ahogy arról már korábban a Life.hu is beszámolt, Czeizel Endre kemény küzdelmet vívott a leukémia ellen. A genetikus a Blikknek elárulta, a gyógyulásához nagyban hozzájárultak a gyermekei: Barbara, Balázs, Gábor és a legkisebb fia, a nyolcéves Andriska nagyon sokat tettek érte.

Forrás: TV2/Aktív

,,Szinte mindennap meglátogattak a kórházban, rengeteg erőt, energiát merítettem belőlük. Már sajnálom, hogy kisebb korukban nagyon keveset tudtam velük foglalkozni, sokszor találtak az íróasztalom mellett ülve, és nem tudtam velük játszani. Tudom, ebben a korban felelőtlen dolognak tűnhet, de ezek után már nem bánom, hogy hetvenéves korom után vállaltam egy újabb gyermeket, mert Andriska nagyon sok boldogságot nyújt" - vallotta a napilapnak a genetikus professzor. Czeizel Endre azt is elárulta, sokkal jobban oda kellett volna figyelnie magára, mert a családjának férfi tagjai nagyrészt prosztatarákban haltak meg.

Schumacher már nem lesz ugyanaz, aki volthttp://www.life.hu/gyogyulj/20140116-michael-schumacher-forma-1-es-versenyzo-mar-soha-nem-lesz-az-aki-volt.htmlCsonka Pici hangszálai veszélyben vannakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140116-csonka-andras-szineszt-mindennapjait-egy-kellemetlen-betegseg-keseriti-meg.htmlNeked is szita az agyad?http://www.life.hu/gyogyulj/20140115-a-demencia-az-egyik-leggyakoribb-idoskori-megbetegedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.