Megműtötték Voksán Virágot

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
horkolás modell műtét Voksán Virág orrsövényferdülés lemezlovas dj.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kés alá feküdt Voksán Virág. A DJ-modellt nagyon zavarta orrsövényferdülése, ezért vállalkozott a kellemetlen beavatkozásra. 

"Az orrsövényferdülésem a levegővételnél is nehézséget okozott, ráadásul horkoltam is miatta. Ez már egy jó ideje zavart, ezért úgy gondoltam, most már nem kellene tovább húznom. Ráadásul a januárt egyébként is a pihenésnek szentelem, nem vállalok egy fellépést sem, így jó ötletnek tűnt, hogy most ejtsük meg a műtétet"mesélte Virág a Blikknek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A műtét körülbelül másfél órán át tartott. Fájdalmat egyáltalán nem éreztem, hiszen altattak, utána viszont nagyon zsibbadt. Az orrom most még belül kicsit duzzadt, és belül egy kicsit érzéketlen, de az orvosom szerint megfelelő ütemben gyógyul. Örülök, hogy túl vagyok rajta, hiszen tényleg zavaró panaszokat produkált az orrsövényferdülésem" – tette hozzá a jelenleg szingli Virág, aki februártól ismét a világot járja lemezeivel.

Megzsarolta expasija Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20131127-voksan-viragot-dj-flowert-megzsarolta-ex-pasija.htmlVoksán Virág kerekre edzette a fenekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20131115-voksan-virag-playmate-megmutatta-formas-feneket-amit-szentgyorgyi-romeo-edzonek.htmlVoksán Virág: "Nem a méret a lényeg"http://www.life.hu/szepulj/20131108-a-tv2-aktivjaban-voksan-virag-dj-es-modell-elarulta-mit.htmlSzakított szerelmével Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130722-voksan-virag-dj-flower-szakitott-szerelmevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.