Dukai Regina szívbillentyű-rendellenességgel küzd

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dukai Regina stressz szívbillentyű-rendellenesség alvás fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép modell betegsége elsőre nagyon ijesztően hangzik, de Regi állítja, meg lehet tanulni együttélni vele.

"Maga a betegség annyira nem komoly, hogy megműtsenek, csak nagyon oda kell figyelnem, és évente kontrollra kell járnom. Együtt lehet élni vele, de a rohamok azért ijesztőek. Ha stresszhelyzet ér, vagy mondjuk izgulok egy fellépés miatt, utána rendszerint már nyugalmi állapotban jelentkezik a jellegzetes szorító érzés a mellkasomban" - mondta el a Storynak Regina.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hozzátette: az utóbbi években kicsit gyakrabban és intenzívebben jelentkeztek a rohamai, ezért fokozottan oda kell figyelnie a megfelelő alvásra és a stresszoldásra.

Halálos betegséget diagnosztizáltak VV Dorkánál http://www.life.hu/gyogyulj/20140126-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosanal-vv-dorkanal-leukemiat-diagnosztizaltak.htmlKern felgyógyult a szívbetegségbőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140114-kern-andras-szinesz-meggyogyult-sulyos-betegsegebol.html10 betegség, amely tönkreteheti a reggeleidethttp://www.life.hu/gyogyulj/20140106-nagyon-sok-betegsegnek-kora-reggel-a-legerosebbek-a-tunetei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.