Békés megye kisbaba család túszmentés túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apja és nagyapja ejtette túszul a három és fél hónapos kislányt Békés megyében. 

Dr. Vargáné dr. Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője mondta el a Borsnak, hogy a kislány huszonkét éves édesanyja kért segítséget a rendőrségtől, miután élettársa és annak édesapja erőszakkal magukkal vitték a pár hónapos kislányt.

Thinkstock

A rendőrök felszólítására sem voltak hajlandóak a csecsemőt a házból kihozni, sőt azzal fenyegetőztek, hogy megölik a kislányt. Miután feltételezhető volt, hogy a két férfinél szúró-vágó fegyverek vannak, a rendőrség a TEK segítségét kérte, akik kiszabadították a túszul ejtett gyermeket és elfogták a két férfit.

Bővült a csinos műsorvezető családjahttp://www.life.hu/legykepben/20140117-bovult-ada-musorvezeto-musorvezeto-csaladja.htmlTények és tévhitek: családon belüli erőszakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-tenyek-es-tevhitek-csaladon-beluli-eroszak.htmlPéldamutató családapából botrányhős: Mel Gibsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20140102-fotokon-akkor-es-most-mel-gibson-amerikai-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.